Foto in lijst

16 artikel(en)

16 artikel(en)

Een foto in lijst geeft uw herinnering een gezicht

 

Hoeveel foto’s heeft u in uw leven al niet gemaakt? En hoeveel van die foto’s heeft u meer dan een paar maal bekeken? Met een foto in lijst kunt u ervaringen uit het verleden terughalen en een gezicht geven. Dierbare momenten die u anders misschien zou vergeten worden tot leven gewekt met een foto in lijst. Bovendien geeft een foto in lijst vaak aanleiding tot het ophalen van leuke herinneringen en maakt het uw leven inzichtelijk voor anderen.

 

Een foto in lijst is daarnaast ook een mooie aankleding van uw woning. Bij fotolijsten.nl hebben wij alle mogelijke soorten fotolijsten die passen in elk soort interieur. Een foto in lijst aan een grote muur, boven de schouw maar ook in de badkamer of WC kan mede de sfeer in een ruimte bepalen. Niet alleen de foto zelf, maar juist ook de lijst; smal of breed, onopvallend of in een knallende kleur; u kunt ermee spelen en subtiele accenten leggen.

 

Gemakkelijk een foto in lijst

Een fotolijst kopen doe je zo, maar het is prettig als je een foto in lijst kunt plaatsen zonder al te veel gedoe. Bij fotolijsten.nl vindt u een keur aan lijsten die heel gemakkelijk te monteren zijn. Van wissellijsten tot collagelijsten voor meerdere foto’s, van 3D lijsten tot digitale lijsten, er is heel veel mogelijk. Maak uw foto in lijst echt af met een stijlvolle passepartout.

 

Bekijk nu originele ideeën voor uw foto in lijst in onze webshop. 

Fotolijsten gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Fotolijsten voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer