Fotolijst 40x60 in verschillende soorten leverbaar

Fotolijst 40x60 cmFotolijsten 40x60 zijn een niet alle daagse maat, toch kan het zijn dat je voor deze maat een foto hebt. Deze is dan ook niet altijd te vinden. Bij ons is dit geen probleem. Ook lijsten in deze maat hebben wij voor jouw. Eveneens in verschillende ontwerpen en kleuren. De oplossing voor je foto, en zo kan deze alsnog mooi ingelijst worden.

Onze fotolijsten zijn in alle formaten leverbaar, heeft u een afwijkend formaat? Voer dan zelf uw gewenste maat in van uw foto of passe-partout.

Fotolijst 40x60 in verschillende soorten leverbaar

Artikelen 1 tot 100 van 114 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 100 van 114 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Jouw fotolijst 40x60 door ons op maat gemaakt!

Onze lijstenmakers zijn elke dag opnieuw druk bezig om vele fotolijsten te ontwerpen en produceren. Ze worden met de grootste zorg in onze eigen lijstenmakerij vervaardigd. Is er iets niet naar wens dan staan deze zelfde experts voor je klaar om het op een goede en nette manier alsnog op te lossen zodat u ook kunt gebruik maken, van een lijst die met passie is gemaakt. Naast de fotolijst 40x60 worden ook andere maten gemaakt. Zit de maat die jij zoekt er niet bij, Neem dan contact op met een van onze medewerkers en laat je vrijblijvend een advies geven op maat.

Fotolijsten in vele maten en ontwerpen.

De lijsten die wij aanbieden zijn buiten de 40x60 maat ook verkrijgbaar in andere maten. Zowel ongewone maten als de standaard maten zijn bij ons beschikbaar. Voor alle maten geld dat er vaak ook vele ontwerpen te krijgen zijn. Van zwarte en witte lijsten, tot transparante fotolijsten. Of wat dacht je van een sierlijst, die tevens een mooie aankleding geeft aan je woonruimte of kantoor.

Met onze fotolijsten haal je een kwaliteit lijst in huis!

Al onze fotolijsten 40x60 zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen. Dit zorgt er uiteraard voor dat je lijst lang mee gaat en vooral mooi blijft. Naast de materialen letten wij er ook op dat wij een goede prijs kwaliteit verhouding toepassen. Zodat ook jij op een voordelige manier snel en eenvoudig onze fotolijsten in huis kunt halen. Heb je vragen? Dan staan onze experts altijd voor je klaar om je een goed advies te geven en je verder te helpen.