Fotolijsten 70x100

Fotolijsten vindt u bij ons in verschillende afmetingen. De fotolijsten 70x100 in ons assortiment worden in onze eigen lijstenmakerij geproduceerd. U bent dan ook verzekerd van ene kwalitatief hoogwaardig product dat naadloos om uw foto of poster zal passen. Dit grote posterformaat fotolijst wordt binnen drie werkdagen bij u thuis bezorgd. En indien uw bestelling meer dan € 49,- bedraagt, wordt deze gratis naar u verzonden.

Onze fotolijsten zijn in alle formaten leverbaar, heeft u een afwijkend formaat? Voer dan zelf uw gewenste maat in van uw foto of passe-partout.

Fotolijsten 70x100

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Uw poster in een fotolijst 70x100

De fotolijsten 70x100 cm lenen zich uitstekend voor het inlijsten van posters. Heeft u een mooie poster van uw favoriete schilderij, een unieke filmposter of een posterformaat foto van een mooie herinnering? Dan wilt u deze vast en zeker goed beschermen. Met de fotolijsten 70x100 is dat mogelijk. Door uw posters of foto’s van groot formaat in te lijsten beschermt u deze tegen stof, vuil en andere invloeden van buitenaf. Daarbij zijn het echte eye-catchers. Uw woonkamer, hal, slaapkamer of hobbykamer is niet meer hetzelfde met een fotolijst 70x100. Visite zal uw mooie poster, foto of herinnering bewonderen en er even bij stilstaan. De inhoud van de fotolijsten 70x100 is eenvoudig om te wisselen. Daarmee kunt u dus telkens wanneer u uitgekeken bent op de poster een nieuwe poster of foto inlijsten.

Fotolijst 70x100 uit onze lijstenmakerij

Onze fotolijsten 70x100 zijn afkomstig uit onze eigen lijstenmakerij. Daar is het tevens mogelijk om andere formaten fotolijsten te laten produceren. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een kleiner formaat zoals de fotolijsten A3 of nog kleiner, zoals de fotolijsten 10x15 cm, dan is het ook mogelijk om deze bij ons te betellen. Tevens produceren wij in onze lijstenmakerij passe-partouts op maat, zodat uw poster of foto altijd perfect past in de fotolijst 70x100.

Fotolijsten gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Fotolijsten voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer