Houten fotolijsten

Artikelen 1 tot 100 van 139 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 100 van 139 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Uw foto opvallend inlijsten? Kies een houten fotolijst!

Voor veel mensen is een fotolijst bijzaak, het is alleen een manier om foto’s op te kunnen hangen. Wilt u echt een opvallend effect bereiken, kies dan voor een fotolijst hout. Een houten fotolijst geeft vaak een warme uitstraling en als u houten meubelen in uw woning heeft, past een fotolijst hout daar natuurlijk goed bij.

In de tijd dat er alleen maar schilderijen en prenten waren, speelde de lijst vaak een hoofdrol. Maar ook in de moderne tijd kunt u met een opvallende houten fotolijst een bijzonder effect bereiken. Bij fotolijsten.nl kunt u kiezen uit meer dan tweehonderd typen houten fotolijst. Daaronder bijvoorbeeld verschillende houteffecten, zoals wortelnoten, kersen of eiken, maar ook een fotolijst hout met een hele smalle, strakke rand of een houten fotolijst met een hele brede, dominerende rand.

Een fotolijst hout bepaalt de sfeer

Misschien had u er nog niet zo over nagedacht, maar het inlijsten van uw mooiste foto’s betekent ook dat u een in het oog springend element toevoegt aan uw interieur. Vandaar dat het goed is om even na te denken over de keuze van een houten fotolijst. Heeft u een antiek of klassiek interieur, dan vindt u in onze webshop zeker een fotolijst hout die daarbij past. Zo hebben wij fraaie ornamentele barokke lijsten in goud en zilver, maar ook een houten fotolijst in strak zwart of bruin kunt u bij ons vinden. En ook voor moderne interieurs hebben wij zeker een houten fotolijst naar uw smaak.

Bestel nu uw houten fotolijsten in onze webshop.