Bezorging en retourneren

Bezorging

De lijsten worden met een speciale koerier voor breekbare producten naar u verzonden, dit om transportschade te voorkomen. 
De pakketten worden verzonden door Packs.nu. Dit is een koeriersnetwerk die door heel Nederland en België pakketten uitrijden.

Land

Orderbedrag 

Verzendkosten

Nederland

 


Waddeneilanden

Vanaf € 49,-

Tot € 49,-

Tot € 20,-

 Altijd
 

GRATIS

€ 4,95

€ 7,95

€ 9,95 

België

Vanaf € 75

Tot € 75

GRATIS

€ 9,95

 

 

 

 

   

Retourneren

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht (wettelijke bedenktermijn van 14 dagen), komen ten hoogste de kosten van terugzending voor uw rekening. Wanneer u de order betaald heeft, zullen wij dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na uw melding, terugbetalen. We wachten in beginsel met terugbetalen tot wij het product van u retour hebben ontvangen.

Wij zullen bij een volledig teruggezonden bestelling het totale bedrag terugbetalen. Wanneer u een gedeelte van uw order retour stuurt, zullen wij alleen het betaalde bedrag van het teruggezonden artikel terugstorten op uw rekening.

Wanneer u de bestelde lijst wilt ruilen, dan kunt ons hiervan per mail op de hoogte brengen, wij vragen dan de mail met de bevestiging toe te voegen aan de retour goederen, zodat een snelle afwikkeling verzekerd is. Daarna dient u opnieuw de gewenste lijst te bestellen met daarbij eventuele verzendkosten. 

Wij maken bij een omruiling een omruilzegel aan, zodat de opnieuw bestelde lijst daarmee kan worden omgeruild.

U kunt hier het retourformulier downloaden Klik hier voor het formulier vergeet niet uw retour aan te melden? Dit kan eenvoudig door een reply te sturen op de orderbevestiging of factuur.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze dienstverlening of onze producten. Mocht u onverhoopt
toch een klacht hebben, vragen wij u vriendelijk om uw klacht via email, telefoon of reguliere post aan ons door te geven.

Onze gegevens:
Lichtendonk Lijsten VOF/Fotolijsten.nl
Stephensonstraat 47/A
7903 AS  HOOGEVEEN
Tel: 0528-746017
Emailadres: info@fotolijsten.nl 


Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. 
Wij zullen uw klacht binnen enkele dagen na ontvangst beantwoorden.  Mochten wij meer tijd nodig hebben,
dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u niet tevreden zijn over de afhandeling van uw klacht, kunt u ook altijd contact opnemen met Stichting Webshop Keurmerk 
waar Fotolijsten.nl bij is aangesloten.

 

Fotolijsten gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Baklijst voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer