Fotolijst 20x30

fotolijst in afmeting 20 x 30 cmHieronder vind je ruim assortiment fotolijsten die wij in de afmeting 20 x 30 op ambachtelijke wijze met de hand voor je op maat maken en goed verpakt versturen.

20x30 fotolijst in prachtige stijlen en kleuren

Ben je opzoek naar een unieke en mooie lijst voor je foto met een afmeting van 20x30 welke redelijk vaak voorkomt dan zijn de onderstaande in prachtige stijlen en kleuren geschikt. Bekijk ons unieke assortiment welke in bijna iedere kleur of stijl bevat.

Kwalitatieve 20x30 fotolijsten

De fotolijst 20x30 leveren wij in top kwaliteit omdat wij deze in onze eigen lijstenmakerij met de hand voor je vervaardigen. Doordat wij deze met de hand maken zijn ook bijna alle afmetingen wanneer je het product te kiezen. Daarnaast bestaat de assortiment uit kwalitatieve klassieke, barok, modern en design fotolijsten.

De gekozen fotolijst worden goed verpakt en verzonden

Omdat een fotolijst 20x30 en het glas gevoelig zijn worden deze goed en met zorg verpakt. Voor de levering hebben wij een speciale pakketdienst gespecialiseerd in het vervoeren van breekbare producten welke de fotolijst met zorg afleveren. 

Bestellingen boven € 49,- worden gratis bezorgd en daaronder zijn de verzendkosten laag. Heb je vragen of advies nodig? bel of mail ons dan.

Onze fotolijsten zijn in alle formaten leverbaar, heeft u een afwijkend formaat? Voer dan zelf uw gewenste maat in van uw foto of passe-partout.

Fotolijst 20x30

Artikelen 1 tot 100 van 137 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 100 van 137 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Zoek je een fotolijst 20x30 of een andere afmeting dan ben je bij ons op het juiste adres.
Maar deze zijn bijvoorbeeld ook verkrijgbaar in de afmeting 24x30.