Lijstenmakerij Lichtendonk

Ambachtelijke lijstenmakerijWelkom bij Lijstenmakerij Lichtendonk 
Dit is de leukste en meest complete plek voor al uw benodigdheden als het om lijsten gaat.
Lichtendonk Lijsten is een gerenommeerde lijstenmakerij in Nederland en al sinds 1976 een begrip als het gaat om alle aspecten die met lijsten voor foto's te maken hebben.

 

Lichtendonk Lijsten is opgericht als ambachtelijke lijsten groothandel - lijstenmakerij. Het familiebedrijf is in 1976 ontstaan. Het assortiment is in de jaren vele malen uitgebreid, maar desondanks is de lijstenmakerij nog steeds een ambachtelijk bedrijf, waar service, kwaliteit en meedenken met de klant voorop staat. Zo bieden wij geen standaard assortiment fotolijsten aan, wij proberen altijd verder te denken.

 

 

Lijstenmakerij Lichtendonk uit Hoogeveen in actie

De ruime denkwijze heeft door de jaren heen voor veel blije en terugkerende klanten gezorgd. De insteek is namelijk voor elke klant maatwerk en kwaliteit te leveren. Daarom vindt u bij Lichtendonk Lijsten - fotolijsten.nl altijd de lijst waar u naar op zoek bent. Hout, aluminium, klassiek, modern, barok of design. Alles is in iedere afmeting mogelijk.
 

De ambachtelijke lijstenmakerij en kwaliteit

Omdat wij als lijstenmakerij het belangrijk vinden dat mooie herinneringen niet in een kast thuishoren, maar in een kwalitatief hoogstaande lijst. Kwaliteit durven wij u te garanderen omdat iedere lijst met de hand voor u op maat gemaakt wordt! Kijkt u rustig in onze webwinkel rond en zie wat ons assortiment u te bieden heeft.

 

Heeft u vragen over onze producten neem dan gerust contact met ons op.
Onze medewerkers/lijstenmakers zullen klaarstaan om uw vragen persoonlijk te beantwoorden en u verder te helpen met het van uw keuze. We hopen dat wij met ons bedrijf een bijdrage mogen leveren om uw herinneringen levend te houden en dat u ervan kunt genieten op een mooie plek in uw huis of bedrijf.

Lichtendonk Lijstenmakerij | Fotolijsten.nl
Stephensonstraat 47/A
7903 AS HOOGEVEEN
Telefoon: 0528 - 74 60 17

Bereikbaarheid:
Maandag t/m donderdag: van 9.00 tot 16.30 uur
Vrijdag: van 9.00 tot 12.00 uur