Lijstenmakerij Lichtendonk

Foto’s zijn belangrijk. Ze zetten een moment voor altijd op pauze en zorgen er bovendien voor dat de herinneringen levend blijven. Alle foto’s vertellen een verhaal. Dat kunnen grootse verhalen zijn, over heldenacties, wereldreizen en belangrijke prestaties, maar dat kunnen ook hele dierbare verhalen zijn, over gezellige familiedagen, geboortes en prachtige trouwdagen. Wat het verhaal ook is, het is het waard om gehoord te worden. Het verhaal van een foto wordt echter pas verteld als de foto ingelijst wordt in een bijzondere lijst. Een goede fotolijst heeft de kracht het verhaal achter een foto te versterken. De fotolijsten van Fotolijsten.nl zijn met recht bijzonder te noemen en weten het verhaal achter een foto extra te benadrukken. Al onze lijsten worden namelijk gemaakt door vakkundige lijstenmakers, die werkzaam zijn in onze ambachtelijke lijstenmakerij.


Een ambachtelijke lijstenmakerij, hoe het allemaal begon

Lijstenmakerij voor al uw fotolijsten

Fotolijsten.nl is de webshop van het familiebedrijf Lichtendonk Lijsten. Lichtendonk Lijsten werd in 1976 opgericht als ambachtelijke fotolijsten groothandel en lijstenmakerij en is sindsdien een begrip op het gebied van fotolijsten. Vandaag de dag staat de derde generatie aan het roer en bestaat Lichtendonk Lijsten niet alleen meer uit een fotolijsten groothandel en lijsten makerij, maar is er ook een prachtige webshop aan het bedrijf toegevoegd. Door de jaren heen is het assortiment regelmatig uitgebreid, zodat wij voor iedereen altijd een passende lijst kunnen leveren. Ondanks de toevoeging van een webshop en het voeren van een steeds breder wordend assortiment, is Lichtendonk Lijsten nog steeds een ambachtelijk bedrijf. Door de productie van al onze fotolijsten in eigen lijstenmakerij te houden kunnen wij bovendien onze klanten garanderen dat al onze fotolijsten van hoge kwaliteit zijn.


Onze missie

Vanaf het allereerste begin, in 1976, is het onze missie om altijd te kunnen leveren waar de klant om vraagt. De wensen van onze klanten staan centraal binnen ons bedrijf. Daarom bieden wij niet alleen het standaard assortiment aan maar kunnen wij ook fotolijsten maken die een afwijkende maat hebben. Wij van Fotolijsten.nl hechten daarnaast veel waarde aan kwaliteit. Om u te kunnen garanderen dat onze lijsten van hoogwaardige kwaliteit zijn, besteden wij veel aandacht aan het selecteren van de materialen die wij gebruiken voor onze fotolijsten. Zo weet u zeker dat uw fotolijst jaren meegaat. Door met onze klanten mee te denken en maatwerk te leveren, blijft ons bedrijf groeien. Bij Fotolijsten.nl vindt u altijd de lijst waar u naar op zoek bent. Hout, aluminium, klassiek, modern, barok of design, een vakkundige lijsten maker uit ons team maakt uw fotolijsten graag voor u op maat in onze ambachtelijke fotolijsten makerij.

Fotolijstenmakerij lichtendonk

Onze lijsten

Onze fotolijsten worden vervaardigd uit de beste materialen. Onze lijstenmakers zorgen er, met behulp van een speciale machine, voor dat alles precies op maat wordt gezaagd. Jarenlange ervaring, puur vakmanschap en een passie voor ons vak zorgen ervoor dat het eindresultaat een fotolijst is die naadloos om uw foto’s past. Bij Fotolijsten.nl kunt u niet alleen terecht voor normale fotolijsten, maar ook voor wissellijsten, collagelijsten en silver plated fotolijsten. Daarnaast helpt Fotolijsten.nl u graag met het ophangen van u mooiste herinneringen. Wij zijn hét adres voor opplakmaterialen en ophangsystemen van hoge kwaliteit. Zo kunt u jaren genieten van uw mooiste herinneringen!


Passe-partouts uit eigen fotolijstenmakerij

Fotolijsten.nl vervaardigd niet alleen zijn fotolijsten zelf, ook de passe-partouts die wij aanbieden in onze webshop worden in onze lijsten makerij vervaardigd. Met behulp van een computergestuurde machine zorgen wij ervoor dat uw passe-partout exact op maat wordt gesneden en geheel naar wens wordt afgeleverd. Bij Fotolijsten.nl kunt u passepartouts in allerlei verschillende kleuren en formaten bestellen. Staat uw formaat er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken het graag voor u op maat!


Glaswerk

Om ervoor te zorgen dat uw foto’s lang mooi blijven en ze goed zichtbaar zijn is het belangrijk om te kiezen voor glas dat tegen een stootje kan, zonder dat het glas de kwaliteit van de foto naar beneden haalt. Bij Fotolijsten.nl heeft u altijd de keuze uit drie verschillende soorten glaswerk:

  • Antireflexglas. Dit glas kent de hoogste kwaliteit. Antireflexglas is ontspiegeld glas. Dat betekent dat het glas het licht niet weerspiegeld en dat uw foto altijd goed zichtbaar is.
  • Helder glas. Dit is normaal glas, het geeft je foto helder weer.
  • Acrylglas. Dit wordt ook wel plexiglas genoemd. Acrylglas is gemaakt van kunststof, het heeft een hoge krasbestendigheid en het is minder breekbaar dan helder glas en antireflexglas.

Ook het glaswerk van uw fotolijst snijden wij zelf op maat in onze lijstenmakerij. U kunt bij uw bestelling aangeven welk glassoort uw fotolijst moet bevatten. Door meerdere soorten glas aan te bieden kunnen wij u garanderen dat uw fotolijst geheel naar wens wordt gemaakt.


Contact opnemen met onze ambachtelijke lijstenmakerij

Twijfelt u over welke fotolijst de beste keuze is, heeft u vragen over onze producten of diensten of wilt u meer weten over onze ambachtelijke fotolijsten makerij? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 0528 - 74 60 17. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden.

Fotolijsten gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Fotolijsten voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer